Прием и такси

Информация

               Частна детска градина  ‘’ ЦВЕТНИ ПЕСЪЧИНКИ’’ ,  град Варна  се грижи за своите възпитаници целогодишно, без прекъсване. Учебната година е с продължителност десет месеца. През месеците юли и август има летни занимания. Работното време на детска градина " Цветни песъчинки"  е всеки делничен ден от 8.00 до 18.00 ч.
                 Пакетът от услуги, включени в такса "Обучение и грижи", се обогатява ежегодно.  Детската градина осигурява за своите възпитаници изучаване на два чужди езика, хореография, оздравителна гимнастика за деца , азбука на мисленето, както и други дейности, включени  към основния пакет, без да се заплащат допълнително.
                  През учебната година Детска градина  ‘’Цветни песъчинки’’ работи по авторска концепция, организирана в три образователни равнища. Всички занятия и образователни инициативи имат за цел да разширят кръгозора на децата във всички сфери на човешкото познание, да ги изградят като творчески личности, с  широки интереси и ярка индивидуалност.

 Детска градина "Цветни песъчинки" предлага и допълнителни модули за деца - айкидо и балет.

               Във връзка с повишаване на сигурността, както и за осъществяване контрол на достъпа, в сградата на Частна детска градина " Цветни песъчинки" се осигурява денонощно видеонаблюдение.

    Относно приема:

            Записването в Частна детска градина "Цветни песъчинки" е целогодишно при наличие на свободно място. Родителите се запознават с условията и Правилника на вътрешния  ред. Сключва се договор за обучение.