Детска ясла

Групата на 2-3 годишните

Възраст 2 – 3 години

 В тази възраст децата  ще започнат да развиват своите независими умения, като например да се научат да използват чаша, да ядат с прибори и да спазват определен етикет на масата; започват да искат повече независимост, но във всеки един момент могат да променят мнението си и да поискат да бъдат прегърнати и да бъдат малки отново. Ние с удоволствие го правим и се наслаждаваме на работата си, като се радваме да работим с тях и да гледаме как израстват.

Дейности:
Дейностите  включват кратки кръгови занимания, много танци и музикални ритми, залъгалки и римушки, сензорни дейности, творчески игри, пъзели, рисуване с пастели и акварел. Освен това децата ще започнат да учат и разбират социалните взаимодействия и да изразяват собствените си емоционални потребности. Децата ще излизат навън, когато времето позволява, за да се наслаждават на природата и на спортно-развлекателните дейности.

Общуване

Добрата комуникация е много важна и ние ще направим всичко възможно, за да Ви информираме периодично за развитието на вашето дете. Работим по седмичен план за заниманията в детската ясла. Снимки на децата в различни моменти от тяхното ежедневие се публикуват в сайта или в социалната мрежа.

Моля, уведомете ни за състоянието на детето при пристигане. Какво е неговото настроение?Това е са важно за нас и ни помага да работим по-добре, откликвайки на неговите нужди.

Моля, не се колебайте да се обадите по телефона, ако имате някакви въпроси или притеснения.